Blog

Te expui, ma exprim

EMOmentul sa te duci acasa si sa te tai cu lama

Nu mai poti face un pas fara sa te lovesti de noul concept (is it a concept??), noua moda (moda pe naiba), noul moft (asta da) numit EMO. Ziarelor, televiziunilor, psihologilor, analistilor, n-am nevoie sa disecati voi tot ce nu va convine. Dupa ce ca sint ei oribili si negri, mai veniti si voi si dezvoltati probleme acolo unde nu sint. Iaca, nishte pustani han’capatzi, ne’ntelesi, s-au tuns altfel, si-au pus negru pe unghii si la ochi, poarta papornite de-mpiedicat si au bashketzii in mergatori precum Tweety (respect!), cu 5 numere mai mari, sa le clampane cirnaciorii inauntru cind alearga dupa troleu sa ajunga la super institutiile de cultura unde-si pierd citeva ore pe zi.

Pe de o parte, e fix problema fiecaruia cum se imbraca si cu ce scuipat isi da pe par sa si-l indrepte. Nu ma intereseaza

Dar daca tot ati adus vorba, pe de alta parte, io sint convins de asta: dupa Murphy, inteligenta ramine constanta pe pamint, doar numarul oamenilor creste. Extrapolez si afirm ca si cantitatea de fericire se pastreaza constanta. Cine a avut norocul sa se nasca mai devreme, a prins o bucatica. Nascuti mai tirziu, copilasii handicapati care-si spun EMO, au ramas fara, la ei ducindu-se numai tristetea si nefericirea si nimeni-nu-i-iubeste. Motiv pentru care se pot sinucide in voie, au tot sprijinul nostru, numai sa nu le mai vedem mutrele deprima(n)te de catelusi innegurati cu paru-n ochi. In pauza dintre sinucideri, isi pot roade linistiti unghiile. Cind le termina, le pot roade pe-ale noastre, de la picioare, dupa ce ni le taiem. Si cu conditia sa nu le vopseasca in negru, sa le roada natur.

 Da, stiu, trebuie sa fiu mai tolerant, e o virsta critica bla bla, societatea si parintii sint de vina bla bla. Doar ca am vazut multe multe situatii cu societate si parinti mai nasoli, in care n-a fost nevoie de melodramele penibile, iar copiii de-atunci au evoluat frumos si normal. EMOcopiii mosului (mergea si copii EMOsului), cu toata dragostea, n-avem nimic cu voi, numai o rugaminte: sa ne chemati si pe noi, fotografii, cind sariti de la etaje mai mari de 10 ca se cauta fotoreportajele cu singe.:)

June 5, 2008

Comments are closed.

  prev   |    next