Blog

Cronica TV :: Romania mea draga :: Te expui, ma exprim

Românii au talent

Afară plouă rău de tot, mie mi-e lene și berea asta nu se mai termină… ca să trec la următoarea. Telecomanda-mi alunecă pe burtă, eu mișc acrobatic buricul și nimeresc pe protv. Tocmai locul unde “Romănii au talent”.

Concurenții? Fabuloși. Respecte maxime, toți au muncit, au valoare maximă în domeniul lor. Motiv pentru care nu mă interesează. De aceea mă concentrez pe juriu și prezentatori:

Andi Moisescu? Decent și de necomentat. Îmi place. Clonat de două ori plus originalul ar putea asigura cu succes jurizarea acestui concurs de căcat succes.

Andra? Vedetă, fără nume de familie. Andra și-atît. El-Zorab. Cînd stă, un dulap pe doi bușteni. Cînd se mișcă, un dulap care se prăbușește. Ca volum, Andra = Andi Moisescu + Mihai Petre + 1 mc. Stabilește legătură directă cu X Factor de la Antena1: e cel puțin la fel de gîjîită ca Delia și are un zambet larg pe care și cupa unui excavator ar fi invidios.

Mihai Petre? Vorbește greu, parcă n-are aer, multe h-uri în exprimare. Părul foarte departe de ochi, poate să joace cu succes o rasă nouă în Star Trek 2013. Cînd încearcă să rîdă, parcă-și strînge dinții să rețină voma. Iar cînd e serios parcă vomită fără să-și strînga dinții. La un moment dat, cu trecerea timpului, o să fie nevoie de un arhitect să-i repoziționeze elementele feței față de păr. De la o emisiune la alta cresc distanțele.

Pavel Bartoș? Singurul cu capul mare ca Andra. Dar mai scurt cu…un cap. Mare. Face foarte mult zgomot.

Smiley? Smiley? Ce e aia? Cine? Ce? Unde? Cosmote? Ah, nu, preferam fixu’.

Concurenții, în reluare: bravo. Geniali și cu multă muncă în spate.

Felicitări protv, important e că nu chiar totu’ ajunge în lasagna.

April 5, 2013

Leave a Reply

  prev   |    next