Blog

Cretinisme :: Romania mea draga :: Te expui, ma exprim

Emotie la cote maxime, mi-a scris un card….

Dragul meu card visa electron,

te rog sa-mi dai voie sa-ti raspund la emotionantul tau mesaj din data de 17.10.12. Te rog, de asemenea, sa-mi ierti iesirile si trairile si sa ma ierti daca ma pish pe … sau mai degraba pe tine, de emotie, sa-mi ierti lacrimile ce-o sa razbata din mine (de la mijloc catre sol, caci asha functioneaza gravitatia, la mijloc fiind…..dar probabil ca stii)

Sa purcedem spre emotie. Pina sa-ti raspund (apropo, io scriu cu i din i nu cu i din a, deci ca sa stii, probabil ca tu, fiind card, instrument modern, esti adaptat la noile reguli de grafie, pe mine ma doare de ele fix in …. dar probail ca stii ce e la mijloc), da-mi voie sa creez un cadru general in care are loc dialogul nostru: banca ta, Banca Transilvania, cu foaaaaaarte mici exceptii (de fapt una singura, legata de implementarea sistemului cretin cu nushtu ce aparat mic care itzi da codurile) e singura banca din romania care a reushit sa ma satisfaca. Serios, chiar e o banca misto, atit cit poate sa fie o banca de mishto. Are angajati faini, seriosi, de laudat in toate privintele. Cel putin aia care ma deservesc pe mine sint EXCELENTI. De fapt ei au cam 80 la suta pondere in faptul ca io o mai suport pe ea ca banca.

Buuuun.
S-o luam pe rind:

Paragrafu’ 1: Te-ai simtit ignorat? Esti idiot? Cretin? Boule, de doua ori pe luna primesti bucati din salariul meu. Cine te ignora, deci? AAAA, vrei operatiuni in or out de 100 de ori pe zi? Da’ sa mori, nu vrei? Ti-ai luat inima in dinti sa-mi scri?:)) Am o sumedenie lucruri sa-ti dau in dinti, lasa inima-ti.

Paragrafu’2: Bai dreptunghi de plastic cu o sleahta de oligofreni in spate, impreuna pentru totdeauna o sa fiu cu cine vreau io. Nu cu tine, cacat de plastic impus de o societate supermuista. Vrei sa fi prietenul meu? Cit de draguuuuutz! Sa te duc de milioane de ori la bancomat? Cit de draguuuutz! Nu doar de citeva ori? Pai boule, daca vrei sa te duc la bancomat, rolul tau dispare. Banu’ lichid care rezulta in urma ducerii tale la bancomat iti ucide existenta. Tu, cardule, existi daca platesc cu tine, nu daca scot 3 lei cu tine. Suferi ca n-am aceleasi sentimente? Da’ce scriu io aici nu reprezinta sentimente?

Paragrau’3: Vita proasta corporatista care ai scris acest mesaj ultra oligofren si de cacat si pe care l-ai semnat “cardul tau visa”, priveste in adincime si-ai sa vezi ca am un card de credit. Tot la voi. La BT. Si da-ti seama ca e mai bine chiar si pentru voi, bancheri de cacat, sa platesc cu cardul de credit, decit cu ala de debit, corporatista proasta care ai facut spiru haret sau senesepea. Iesi tu cu cardu tau de debit la o terasa frumoasa, la o bere sau la un cacat de prajitura. Si bucura-te tu de oportunitatile alea, o multime. Io il folosesc pe-ala de credit, care are logica lui (are pe dreacu’, da’ prea dulcea societate ne constringe sa-l avem)

Du-te-n cumparaturile mele.
Al tau,
Ducu Gheorghiescu

P.S. Daca sinteti atit de penibili sa ma vrajiti cu artificii de-astea de marketing de secol 18, atunci sinteti foarte demni sa-mi sugeti pula. Serios.
Astept scrisori pe hartie de la bancomatele din orasele si comunele tarii, sa vad cit de bine stiu sa-mi scrie ele.
Si feriti-va sa scriu mai mult, ca io scriu doar cind sint nervos. Si cind sint nervos spun cuvinte cu P si cu F.

P.S.2 Ah, doar cu 5 lei/luna/card ma pot bucura de serviciul semese alert? Uau cit de tareee. NU. E prea putin, mult prea putin. Uite, ce zici de 5 cisterne de……… alegeti voi ce sa fie in ele, io oricum stiu ce va ofer.

Navlegilor.

October 17, 2012

Comments are closed.

  prev   |    next