Blog

Cronica TV :: Te expui, ma exprim

E vară

E vară.

Şi nu mai poate omul butona o telecomandă fără să nimerească pe TVR1 sau TVR2, unde s-a inventat emisiunea cretin-supremă: Vara pe Val. Special pentru toţi cei cu creierul dezcircumvoluţiunat care trăiesc cu pasiune convingerea că nu există vară şi concediu fără mare.

Buuun. Depăşim momentul. De ce m-am apucat să scriu: pentru că am revăzut in mizeria asta de emisiune două personaje dragi mie: 1 şi 2. Şi 3 – un alt prost.

1. ioana anuţa, zisă şi jo. Habar nu am de ce am făcut aşa o pasiune pentru sinistroşenia asta. Ştiu doar că ADN-ul începe să mi se tulbure numai cînd îi văd băşinile de vedetă care a participat şi ea la o emisiune de proşti şi a cîştigat fix nimic dar a impresionat prin băşini. Rar apar nulităţi cu impresii atît de mari. Are o palancă de păr deasupra frunţii, e feminină precum o chiftea din părul de la subbraţul unui mustăcios ars de soare care pescuieşte pe un rîu din sudul României. Şi, cum spuneam, e plina de băşini. Voce are tot ca mustăciosu’ ars de soare, dar după ce-a fumat un TIR de Carpaţi. Şi incearcă s-o imite pe Pink. Adică la urîţenie si la tunsoare si la corpul ala hîd de bărbat fără floci pe piept. La muzică nu se pune problema să reuşească. O creatură sinistră care trage înapoi specia umană cu sute de ani şi care apare ca model la televiziuni pentru generaţiile de superoameni care vin tare din urmă.

2. tanţa. Era una, tanţa, la emisiunile lui Teo de acum un milion de ani. O purcea mai lată decît înaltă, o cheamă naominuştucum. Nu e vina ei ca e proastă, urîtă şi lipsită de talent de orice fel. Oricum camerele de filmat sunt reglate un pic mai sus decît ajunge proasta să îşi arate mecla. Deci n-am nimic cu ea. Doar faptul că acum cîţiva ani a fost foaaaarte vehementă într’o chestiune în care s-a băgat ca chilotu-n cur. Ceva cu iubirea de animale, căci bivoliţa iubeşte animalele. Previzibil. Urmează povestirea pe larg, de cînd eram io copil pe facebook. Deocamdată e suficient de spus că e o vită proastă şi pătrată.

3. e unu care are are mutră cunoscută si parcă a pomenit de ceva trupă la care a cîntat el, numită Parlament. Au trecut 500 sau 600 de ani de cînd cînta trupa asta, că nu mai ţin minte exact.

August 13, 2013

Leave a Reply

  prev   |    next