Blog

Cretinisme :: Romania mea draga

Manca Billennium

Sint, si in curind voi fi fost, client al bancii millenium. O banca de cacat, ca orice alta institutie din set cu ea.
Printre altele, ca-s multe binefacerile pe care ea mi le ofera, am de la banca millennium si internet bankingul lor.
Care are doua nivele de securitate: parola 1 pentru a vizualiza si pentru operatiuni marunte intre conturile tale si parola 2 pentru securitate sporita in cazul operatiunilor pe care le faci cu alte banci.
Minunat pina aici.
De curind, un sobor de creiere luminate de cretinism din zona decizionala a bancii respective s-a gindit sa inlocuiasca parola 2 cu nushtu ce parola si cod prin sms.
Cu alte cuvinte, banca ma obliga pe mine sa am un telefon mobil pe care sa primesc sau de pe care sa dau sms cu codurile lor oligofrene. Altfel nu pot opera pe INTERNET BANKING ceea ce vreau. Adica pishatu de banca milenium imi conditioneaza mie accesul si operarea internet bankingului lor de cacat de un telefon mobil. Pe care, poate, pielea mea nu vrea sa il aiba. Am net, bag un cablu intr-o camera de hotel in curul laptopului, sau prind un wireles de pe undeva, dar nu vreau sa am mobil. Banca muilenium, ma obligi? De ce se numeste, mah, retarzilor, INTERNET BANKING?? Ca sa fie musai sa am un mobil cu mine? Pai sint in spatiu, bah cacatilor, nu e semnal acolo. Dar am o antenuta de net.
Eu propun cacatului de banca de cacat milenium de cacat un pas mai departe: cine nu foloseste hirtie igienica roz (culoarea bancii despre care vorbeste autorul:P) sa nu mai aibe dreptul de a avea acces la proprii bani.
Banca milenium e o banca de cretini. Sa ma ierte fetele de la Pitesti, care’s niste super dragutze toate. Banco, sugi.

October 24, 2010

Comments are closed.

  prev   |    next