Blog

Nimicuri foto

N-am inteles niciodata….

… de ce unii din colegii mei fotografi pun diverse persoane in pozitii nenaturale, pozitii in care nu vor sta decit pentru poza respectiva?

… de ce colegii mei fotografi dezgolesc fete si femei ca sa le puna sa impinga calorifere sau pereti scorojiti sau sa stea ginditoare (desi nici ele nu stiu de ce) in cadrul ferestrelor de ne-termopan?

… de ce multi dintre colegii mei fotografi isi contorsioneaza modelele si le pun sa priveasca aiurea peste umar, sau de jos in sus in timp ce-si ling genunchii cu barbia(sic:P), sau de sus in jos in timp ce lumina pica foarte drastic dar banal de clasic din lateral-usor-spate?

… de ce colegele si colegii mei fotografi chinuie alte fiinte umane prin dezbracare completa si pozitionare aiurea pe stinci, pe trunchiuri de copaci, pe zapada, pe ruine sau pe epave din zone nepopulate?

… de ce colegii mei forteaza semeni de-ai lor sa se intinda, sa se extinda, sa se indoaie, sa se contorsioneze, sa se lungeasca, sa se ghemuiasca, sa-si atinga fesele cu coatele sau spatele genunchiului cu limba?

… de ce ar fi ceva artistic in a-ti da capul muuult pe spate, cu parul umed maturind podeaua, cu gura intredeschisa si degetele rascracarate pe git parind ca smulg nishte margele care n-au legatura cu poza?

… de ce e nevoie sa pozezi cururi goale, femei neclare care fumeaza, tzitze transpirate in semiintuneric alb negru si sa ai impresia ca faci nud artistic?

… de ce trebe sa scufunde hartistii pe bietele feminine in riuri de munte si sa le tina acolo pina li se fac sfircurile ca piulitele (thanx Adi SMD:) )?

Pur si simplu n-am inteles.

November 17, 2009

Comments are closed.

  prev   |    next