Blog

Cronica TV :: Muzica

Ce păcat, vai, ce păcat

Da, măi Cezare, Italia şi Spania şi Europa sunt de vină, a dreacu pielea pe ele, să nu ne dea punctele alea multe la eurovizion. Şi geopoliticu n-a ţinut nici el cu tine, un nemernic. Şi românii sunt nişte răi, care nu te apreciaza pe tine. Ce mai, un popor de contracontratenori (aici ai şi tu partea ta de vină, tu ai fost primu’ contra. Ce-ai avut, wey, cu tenorul?? ). Nu-s deloc solidari cu valoarea care i-a reprezentat la eurovizion, nu le vibrează inima la tricolor. Toată România e vinovată, nu ţi-a dat atenţia cuvenită, noroc cu Europa care te vrea. Da, mulţi şi multe sunt de vină pentru bietul tău loc 13.

În nici un caz nu e de la chiţăiala aia sinistră a ta, nu. Şi nici de la porcăria aia de piesă care e bună doar după cum spunea bancu’ ăla cu roacherul venit acasă mahmur: “Mamă, pune-mi nişte Milli Vanilli să borăsc!”. Şi nici de la ritmul ăla pueril de discotecă din cel mai îndepărtat cătun, produs de un oligofren care şi-a instalat primul soft de făcut muzică pe noul lui 286 cu saund blastăr. Şi nici de la versurile alea pe care ţi le scoate în 10 secunde orice copil de grupa mică, în timp ce se uită la desene animate. (Transmiţi tu felicitările şi proteinele de rigoare lu’ băiatu care le-a compus, bine?) Ah, iar de la costumul tău superb care-ţi răscoleşte metabolismul, de-ţi vine să respiri pe ochi şi să vezi cu omoplaţii, nu, nicidecum. Şi, evident, nici de la gesturile tale de mare maestru al teatrului, încruntat şi afectat şi apăsat de toată greutatea universului, pe care doar tu şi fusta ta o mai puteţi susţine. Nuuu, şi nici de la fleaşca aia de freză a ta, modernule.

Valoareo, alendelonule, înaltule, sobrule şi seriosule, du-te tu şi cîntă la elitele care te merită şi înteleg zgomotele pe care le scoţi. Şi tradu-ţi şi numele, îţi dai seama ce colosal ar suna Cezar Egged?

Ah, să nu uit: poate n-ai avut timp să urmăreşti concursul, că erai ocupat p-acolo să nu-ţi prinzi păru’ în fermoaru’ de la rochie. Să-ţi spun cum a fost, pe scurt: Estonia, Rusia, Olanda, Malta şi Moldova ştiu muzică. Danemarca a avut un cîntecel ultraretard dar corect din punct de vedere geopolitic.

Supărat şi dezgustat
Precum văcarul pe-al lui sat
Că la concurs televizat
Unde o rochie a purtat,
Mulţimea nu l-a apreciat
Şi voturile nu i-a dat,
Contratenorul încruntat
S-a apucat de declarat
Că Universu-i de căcat
Pentru că el n-a cîştigat.
Nervos băiat,
dar… cam ouat.

May 19, 2013

5 responses to “Ce păcat, vai, ce păcat”

 1. hulearoxana says:

  Sincer,pe mine nu m-a bucurat deloc prestatia Romaniei de anul acesta la Eurovision,cam macabru,de altfel de cativa ani Romania tot pierde teren.
  Cauzele reale nu cred ca tin doar de exterior,ci mai degraba de interior.
  Oricum ar fi sau nu ar fi,inevitabilul se produce,nu-i asa?

 2. hulearoxana says:

  Apropo,la ce te referi<<cam ouat<<?

 3. hulearoxana says:

  Cata inspiratie!

 4. hulearoxana says:

  Unde esti de gasit Ducu?

 5. Ducu says:

  Roxana:
  1. citim cu atentie, da?
  2. citim cu atentie, da?
  3. :)
  4. pe photoducu.ro

Leave a Reply

  prev   |    next