Blog

Cronica TV

Eurovision 2014

Stiu ca nu intereseaza pe nimeni parerea mea sinceră apropo de această mizerie cu pretenţii de festival muzical, dar aş suferi groaznic dacă nu aş exprima-o. De data asta o să fiu scurt.

Porcării multe, ca de-obicei. Nu-mi vine nimic special in minte, că-s prea multe. Adică îmi vine în minte una, dar o tratez la fraza următoare.

O iapă O tipă din Baia Mare sau ceva, Paula Seling, o fiţoasă plină de băşini o cîntăreaţă extrem de talentată, care ne-a ucis cu al ei “Iţămirăcăăăăăăăăăăăăă” (şi-a lui Ovi sau Oviii, oricine ar fi el, cu palanca lui trendy de păr), au reprezentat România. Ultima oară cînd am verificat îmi iubeam patria nespus de mult. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să am orgasm la orice porcărie care ne reprezintă în diverse competiţii internaţionale. O melodioară fabuloasă şi unică, identică cu alte 186475932764 piese de pe piaţa muzicală.

Piese frumoase (cine bagă clişeul cu “beauty lies in the eyes of the beholder” e iremediabil cretin): Albania (care n-a intrat in finală), Muntenegru, Olanda, Malta. Incredibil cum nişte ţări mici au habar de muzică şi au curaj să fie originale.

Dar vai, să ne scăpăm pe noi de patriotism: Hai România! Hai acolo unde ţi-e locul. In ză şit.

Later edit: A cîştigat o mizerie supremă. O creatură îmbrăcată cu barbă dar cu nume si aparenţe de femeie. Nu-mi revin din vomitat. Sau sînt eu foarte învechit.

May 10, 2014

Leave a Reply

  prev   |    next