Blog

Clisee

Unik

Sint un proaspat absolvent de liceu care tocmai a terminat facultatea si sint un pic obosit dupa recentul bal al bobocilor la care am fost si io invitat in calitate de nuntas. Ochii mi s-au bucurat de privelisti unice, nemaiintilnite decit la celelalte 1846296433443 de baluri, revederi, nunti, botezuri, taieri de motz sau banchete din ultimele secole.

Printre atitea minunatii, n-am putut sa nu te remarc:

1. Esti o grasa care musteste de slanina pe sub pielea-ti unsuroasa. Evident ca porti ceva mulat.

2. La masini e mai scumpa versiunea cu vopsea metalizata. Asa ca tu, diva serii, esti convinsa ca o sa-ti creasca cota daca porti ceva cu volanase multe, cit mai auriu si lucitor si colorat-metalizat. Da, tocmai ti-a crescut pretu’ si-ar trebui sa-l ai marcat pe covrigul ce-ti atirna din ureche. Ai ajuns la aceeasi valoare cu celelalte vite care se zbintuie in obor asteptindu-l pe Inseminator sa isi aleaga regina.

3. Nimic nu e mai frumos decit glezna cu punctulele rosii de la epilatul in graba, incordata ca piciorul fin de iapa, pentru ca, se stie, tocul face picior frumos aratind lumii cum ai tu muschiul permanent incordat.
Pacat ca dupa primele 2-3 ore treci la opincutzele de “fata, m-am dus si m-am schimbat, ca m-au rupt tocurile de durere, nush cum naiba, ca atunci cind i-am probat erau foarte comozi”.

4. Ba da, e ceva mai frumos: degetoacele incovoiate, cu ghearele colorate sau doar varuite un pic, cum zgreptzane pardoseala din sandalutzele cu toculetz si cu baretutze pline de pietricele si cristalutze. Si calciiul batucit si albit cu delicatete, cu textura de shmirghel, ce ar putea sa curete cu usurintza depunerile de calcar de pe cele mai nenorocite conducte.

5. Ai o rochitza foarte scurta iar in partea de sus nu are bretele. Ce bine ca ai doua miini, cu una tragi de ea in jos sa nu ti se vada kilotu iar cu ailalta tragi de ea in sus ca sa nu ti se dezgoleasca firele de par din jurul sfircului. In felul asta poti si tu sa tzopai ca o caprioara la sirba sau la dansurile mai zbuciumate.

6. Plutind printre norii de fum, cu gestul delicat de-a tine o tzigara si de-ai suge periodic capu’ cu filtru, eviti sa pui gura pe altceva decit pe apa plata, ca cea minerala si orice alt lichid fac rau sanatatii tale de fiinta infratita cu natura.

Stiu, sint un misogin si un frustrat, dar nu puteam sa nu-ti remarc dansul nuptial. Oricum ramii cea mai frumoasa, ca sa nu se simta celelalte frumoase singure in unicitatea lor.

July 20, 2010

Comments are closed.

  prev   |    next