Blog

Clisee

La multi ani

Draga prietene, colegule, trimitator de mailuri:

Ma bucur mult ca si de data asta, cu ocazia sarbatorilor de iarna de final 2012 care se apropie, gindurile tale bune se indreapta spre mine.

Din pacate, cum ti-am mai zis si cu alte ocazii, io sint doar un nume intr-o lista, iar cu demersul tau de a-mi trimite o urare cu o ilustratie culeasa de pe internet…..fac ce-as face cu o veveritza daca as ramane izolat in padure fara hartie igienica.

Mi-ai scris pentru ca te gindesti la mine? Gindurile tale cele mai bune si frumoase se indreapta si catre mine (ca parte a listei, evident) cu ocazia acestor minunate sarbatori de Craciun? Ah, dar intre timp, de la Paste, spune sincer, te-ai mai gindit la mine? Daaaa?? Pai de ce n-ai dat un semn? N-ai spus nimic, ai suferit in tacere, ti-era dor dar nu aveai un prilej sa te exprimi? Si n-ai murit de-atita suferinta?

Pe bune, ce simte prostul omul care trimite nishte cacaturi de pps-uri sau jpg-uri la o lista de oameni? Ii canta sufletul pentru ca a facut o fapta buna? Am ajuns in secolu’ 21, am trimis oameni in spatiu, exploram neexploratul, dar n-am deslusit inca mecanismul care aduce prostului omului fericirea atunci cand umple sute de casute de mailuri cu mizerii care n-au nici o legatura cu nimic. Doar cu un formalism de doi bani, in forma electronica.

Drag(a) coleg(a), prieten(a), trimitator/trimitatoare de mailui, stii asta, dar ti-o reamintesc: cei care sufera de dorul meu pot sa imi dea mail sau SMS doar mie, ma suna direct pe mine, ma cauta la poarta stinei sau la usa cortului. Ceilalti, care cred ca au o relatie cu mine doar pentru ca trimit niste mizerii electronice, se insala.

Ah, poate vrea cineva sa ma suga pupe si nu stie cum? Simplu. Sa continue sa-mi trimita pe lista chestii luate de pe net.

Sclavilor.

December 20, 2012

Comments are closed.

  prev   |    next