Blog

Clisee

Hai sa fim ecologisti

1. Pamintul asta e mare. Gradina domnului e mare. Foarte mare. Ca urmare: cit de cretinel trebuie sa fii sa-ti imaginezi ca adaugi sau scazi tu doua grade la temperaturi?:)) La cita mai spatiul are gradina. Cit de cretinel trebuie sa fii ca sa crezi ca niste neni, care mai au 10-20 de ani de trai, si care n-au cum sa gindeasca “durabil” pentru ca nu sint croiti asa, s-au intilnit la Copenhaga sa salveze ei lumea? “DiscuÅ£iile de la Copenhaga se vor concentra asupra unor măsuri care să limiteze încălzirea globală la doar două grade Celsius. ” spun stirile. Hai, sa muriti voi, spun eu. Nici o zecimala in plus sau in minus???

2. Copiii mosului, linistiti-va si nu va mai credeti asa importanti. Chiar vi se pare ca orice basina de-a voastra are un aport atit de mare la istoria planetei? Io zic ca nu. Dar mai incercati:) Bashitzi-va mai mult, poate, poate. Incalzirea globala exista, ca asa i-a venit ciclu Pamintului. Voi nu contati, noi nu contam. Sau contam prea putin. Cu mult sub 1 la suta.

3. Eco. Totul e eco. Mincam eco, ne cacam eco, sintem pitzi eco, mergem in cluburi eco, nimic nu mai are culoare fara o banda “green”. Si, cum era de asteptat, despre asta vorbesc in primul rind oamenii care au vazut “green” doar in pozele de calendar sau pe mucegaiul de pe shaorma uitata pe bancheta de la bambu.

4. Taiem padurile ca sa cultivam sfecla de zahar, sa facem bioetanol, combustibil eco, in loc sa betonam totul si sa facem o sera in care sa crestem o floricica unicat, hranita artificial (cu baligi electronice de plastic vreau sa spun).

5. Ma opresc la cinci. Nu de alta, dar mi se coboara capu’ la singe:)

January 23, 2010

Comments are closed.

  prev   |    next