Blog

Clisee

Fumatul dauneaza grav sanatatii

Specia umana e cretina. Doar majoritatea speciei umane e cretina, motiv pentru care toata specia umana devine cretina. Io nu sint, mai stiu citeva zeci de oameni care nu sint. Ca de-aia nu sintem noi in majoritate.
Asa. Specia umana e cretina pentru ca pe pachetul de tigari scrie ca fumatul dauneaza grav sanatatii. E ca si cum se ia un cacat, se ambaleaza intr-o punga cu doua fetze, pe una din fetze se scrie CACAT ALIMENTAR si pe cealalata CACATUL E IMPROPRIU CONSUMULUI CA ALIMENT. Specia umana (majoritatea, ramine convenit) vede ambele mesaje, care se anuleaza unul pe altul. Dar ramine faptul ca CACATUL e prezentat int-un ambalaj, intr-un magazin, ca poti sa dai bani ca sa-l procuri. Si deci specia il va consuma.

Din aceeasi gama de disonantza prezenta permanent dar nesesizata in viatza de cacat a speciei umane face parte si urmatorul aspect:
O tirla de prosti termina liceul. Liceul egal tinerete. Tinerete diferit de adulthood sau batrinetze. La finalul liceului prostii fac poze sa aiba amintire. Cum fac prostii poze? Imbracati in adulti, baietii cu cravate si costume, fetele cu cocuri, machiaje de lelitze, rochii lucitoare si pantofi de-aia de prostituata. Carevasazica prostii fac poze IMBRACATI IN ADULTI, poze care sa LE AMINTEASCA DE TINERETE ATUNCI CIND VOR FI ADULTI. Nu e fabulos? Atita stradanie sa pari nene sau tanti intr-o poza care itzi va aduce aminte peste ani (CIND CHIAR VEI FI NENE SAU TANTI) de perioada cind NU erai nene sau tanti, ca erai tinar si terminai liceul.

Cum ar putea fi salvata specia umana? Pai obligind-o sa se imbrace in pozele de final de liceu cu ciorapi coloratzi cu degete, cu pantaloni scurzi cu bretele, cu shepci cu elice si cu cite un padibuz in mina. Da’ sa vrei sa salvezi specia umana e o prostie. Pentru ca ea fumeaza in timp ce citeste pe pachet ca fumatuldauneazagravsanatatii. Si specia umana merita sa moara in chinuri, sa ramina cei citziva zeci de oameni.

May 13, 2012

Leave a Reply

  prev   |    next