Blog

Clisee

Ajutati-ma taica shi pe mine

Mai citesc uneori Jurnalul National. Sau Antena3. Sau foarte putine bloguri. Mai ies si prin oras sa fac cumparaturi. Si din toate astea mi s-a nascut urmatoarea dilema (de fapt polilema): pe cine sa ajut?
De Alexandra mi-e mila, de Ana mi se rupe sufletul, pentru mosuletzul ala care cersheste la Quark imi vine sa pling. Iar de baiatu ala care s-a electrocutat cind se ducea la pescuit, chiar ca ma doare rau. Si totusi, am incercat sa salvez un baiat cu cancer, pe care nu-l cunosteam, si care era mult mai putin expus decit cei descrisi mai sus. E mult spus ca am incercat sa-l salvez.
Deci, ce e de facut? Sint mai mari dramele celor care au norocul sa fie expusi si interneto-mediatizati de prieteni sau gaini/cocoshi empatice/empatici? Sau adevaratele drame sint total necunoscute?
Ma enerveaza la culme salvatorii si binefacatorii online. Ma irita pina la voma tragediile cu reclama. Nu o sa dau in veci nici un muc pe ele. Cred, in schimb, ca ceea ce se intimpla departe de ochii publici, are cu adevarat substanta. Stiu, e inca una din limitele mele. Dar nu o sa o salvez niciodata pe e-alexandra (or e-whatever) in loc de mosh vasile.

January 23, 2010

Comments are closed.

  prev   |    next